Landsmøde 2003

27. september tog Nickey, Trine, Kirstine, Kristine og Jette til landsmøde på Mols

(bidrag til udstillingen fra Teestrup 4H)

Alle klubber er blevet opfordret til at stille med en udstilling som fortæller noget om forventninger m.v. til fremtiden

(juniorlederforeningens bidrag)

Denne udstilling er bagt!
Vores udstilling var så godt besøgt, at den deværre var umulig at fotografere! Andre udstillinger Anders er leder af "Spiraterne", som er de unges udgave af Landsmødet
Et glimt af vores udstilling - bemærk vores nye flotte kløverspring på gulvet! Vores 4 junior-deltagere foran Søholm 4H´s udstilling Vores bidrag består af 3 plancher, et forslag til kaninhopreglement + startbog, rollespilsvåben, kaninhop m.v. Plancherne er blevet til i forlængelse af junior- og seniorbestyrelsens møde hvor vi spillede Danmark 4H´s nye debatspil.
Nickey, Søholm 4H og Simon Græsted 4H valgte at deltage i "voksen afdelingen" Resten var i "Spiratgruppen" her fotograferet foroven. Sejren er i hus! JUBIII!!!! Præmien er en hest/pony (givet som en gavecheck på 15.000 kr).
 
Jubel på færgen. Vi har sat checken op i bagruden, så ALLE kan se det! Bornholms 4H blev nr 2 og vandt et års forbrug af kaninfoder (2,500 kr).  

 

 

4H

Opdateret d. 27.9.2003