Multi 2003

 

Dette år var der lavet et tema for hele weekenden. Alle skal leve som i 1800 tallet, og får forsk. roller tildelt. Her er Laus ved at få lavet sin præstedragt Nickey i færd med at finde udklædning til sin rolle (herremand)? Der filtes flotte hatte - her er det Mathilde i midten
Anna får lavet den fineste hat Katarina og Nikoline har filtet og formet kæpheste Gert igang med den hårde køkkentjans
Det er Mathilde der er gemt under plastic, sæbeskum og filthat - i fuld gang med at få formet sin hat! Mathias laver våben i sløjdlokalet sammen med Adam og Mikkel (bagved)
Emil Mikkel Robert og Niels
Linea - den stakkels raggertøs Der er også tid til lidt kortspil Anders for engangs skyld ikke i gang med pandekager - denne gang er det æbleskiver der skal vendes!
Der laves hjemmelavet medisterpølse i køkkenet I Smykkeværkstedet kan fremstilles flotte halskæder, armbånd osv. Katarina og Signe med deres søde kæpheste
Kristine må holde sin 13-års fødselsdag - forklædt som "Farmor Inge" Pyha, godt det ikke er 1800 tallet vi lever i til hverdag - her får vi kartoffelsuppe til grøden får vi hvidtøl med danskvand i - det smagte IKKE godt.
Spekulative miner omkring madbordet Lørdag aften er vi til møgbal, hvor oldermanden (Emil) holder tale Og så spilles der op til bal !
Næsten alle er på gulvet til en rask svingom Linea med brækket ben og krykker på natteløb (undskyld Linea´s mor - men hun er altså ikke til at styre...) Magnus
Nickey Robert De "små" piger, mens de store er på natteløb
Så er der råhygge (Nikoline)   Søndag morgen, og for nogen var det en længere nat end andre...
Malene og Julie Søndag morgen skal vi naturligvis i kirke! Præsten (Laus) holder prædiken mens vi andre sidder pænt i kirken (pigerne til venstre og drengene til højre..) Kongens ridefoged
Samling ved Fanefjord Kirke (meget smuk - et besøg værd). Vores lejede HT-bus kan anes i venstre side. Der trækkes op til uenigheder i landsbyen De 2 store herremænd er uenige og en kamp udvikler sig på engen. Flere må lade livet i den hårde kamp.
En høtyv kan være et udmærket våben til at holde fjenden på afstand Herremanden Uffe har fået et godt greb om den anden herremand Anders Der dog tager nederlaget som en mand..
Nadia Kirstine Det lykkedes aldrig at få et billede af Jeanett, så her er et billede af Farøbroen istedet for.
Claus bag rattet Nikoline og Katarina i bussen på vej hjem Linea klarede weekenden med bravour med sit brækkede knæ, men mon ikke hun har haft brug for et par meget stille dage derefter?
Tiden fordrives med sangbøger, kortspil og måske en lur - her er det Ida der er gået omkuld midt på bordet. Oliver og Mathias var i stand til at sove med hovederne gokket ind i sædet foran. Lærke og Signe har fundet deres måde at indrette "sovesal" på!
Anders, Julie og Malene Malene og Mathilde - ikke vilde med fotografiapparater... Det er temmelig hårdt at råbe kampråb, så indimellem er der brug for en slapper. Hvordan havde stemmen det mandag, Malene?

 

4H

Opdateret d. 23.11.2003